Шоколадний майстер-клас!

Кінець навчального року зовсім не означає, що #ОНАХТ перестала проводити майстер-класи для учнів нашого міста) Навпаки, сьогодні було проведено перший майстер-клас, який максимально був наближений до реальних умов! Призери нашого недавнього FOODQues 2018, команда Приморського ліцею, отримали можливість відчути себе справжніми експертами на майстер-класі у лабораторії сенсорного аналізу, який проводила доцент кафедри безпеки, експертизи та товарознавства Гарбажій Катерина! Учні 10-го класу давали експертну оцінку різним виробникам шоколаду: були халати, окремі кабіни з підсвіткою, листи анкетування та обговорення результатів! Здається, всі учасники отримали крім цікавих нових знань ще й задоволення і обов’язково тепер зможуть друзям і знайомим давати поради при виборі шоколаду!

33302282_1911234915576038_3738211308189777920_o 33362845_1911235265576003_8308466487237017600_o 33370039_1911235298909333_365166125324959744_o 33385248_1911234715576058_4266748514756722688_o 33540439_1911234708909392_2384757007438577664_o 33610122_1911235482242648_6930598626007711744_o 33613849_1911234698909393_4091520733912498176_o 33662833_1911235752242621_2794920895238373376_o 33207187_1911235788909284_5985895014197100544_o